UTILIGUARD

Подобрете вашата прецизност.

Когато локализирате комунални съоръжения, всичко зависи от прецизността. Все пак, по-голямата прецизност означава по-малък риск.

Затова оборудвахме мултичестотния локатор UtiliGuard на Subsite® Electronics с функции за повишаване на точността, чрез използване на технологията за измерване на смущенията в заобикалящата среда (AIM®), която автоматично препоръчва най-подходящите честоти. UtiliGuard има също така 12-ватов предавател, който изпраща сигналите още по-надалече, лесен за разчитане дисплей и още много характеристики, които няма да откриете в друга система за локализиране. Единствено, в UtiliGuard.


Основни функционалности

 1. LCD - дисплей с висок контраст и видимост при всякакви условия, включително, на пряка слънчева светлина.
 2. Дистанционно управление на предавателя с приемателя.
 3. UtiliGuard и UtiliGuard 2 са единствените системи за локализиране, които осигуряват данни за хоризонталното и вертикалното разстояние (дълбочина) до комуналното съоръжение, за да дадат възможност на потребителите да локализират прецизно запушени комунални съоръжения.
 4. Технологията Bluetooth® улеснява комуникацията и прехвърлянето на данни към други устройства за комуникация.
 5. Локаторът UtiliGuard е пригоден за определяне на посока, т.е., дава посоката на течението, за да ви помогне да определите целевата линия.
 6. Технологията за измерване на смущенията в заобикалящата среда (AIM®) сканира заобикалящата среда за шум и препоръчва най-подходящите честоти за най-бързо и най-прецизно локализиране.
 7. Двуизходният предавател се свързва едновременно с две комунални съоръжения, като намалява времето, необходимо за локализиране на голям брой съоръжения.
 8. Възможност за промяна на честотата и на нивото на мощност от приемника и за превключване на проводниците между съоръженията, когато се използва двоен извод.
 9. Двуизходният 12-ватов предавател пренася сигналите по-надолу, към дълбоко вкопани големи съоръжения.
 10. Интуитивният операторски интерфейс с шест бутона е лесен за научаване и използване и е с включени много езици.
 11. Изключителната издръжливост на батерията: 100 часа за предавателя, 30 часа за приемник - с повече от 2 пъти по-продължително време, отколкото конкурентните продукти.
 12. Износоустойчивостта на локатора UtiliGuard е с най-висока степен на защита за индустрията - IP65 и осигурява отлична производителност в прашни, мръсни или влажни условия на работа на обекта.
 13. Изберете от 70 стандартни честоти чрез софтуер, който може да се конфигурира.

 

 

Translate »