TMS Plus

Спестява време и пари

План за печалба

Предварителното планиране на сондаж спестява време, пари и намалява усложненията.

С базираният под Windows® инструмент за управление TMS Plus на Subsite® Electronics, вие можете да планирате сондажа, да следите неговия напредък в реално време и да отпечатвате напълно завършено изследване или екзекутивна карта, когато сте готови. TMS Plus ви позволява да управлявате работата си по-ефективно, така че да бъдете по-продуктивни на всяка работна площадка и по-печеливши през цялата година.

Важна част от процеса Green Ops.

Основни функционалности

  1. Интуитивните менюта и онлайн ръководството за потребителя правят софтуера лесен за използване.
  2. С TMS Plus можете да създадете многобройни планове за една и съща работа на базата на различни мерни единици или траектории.
  3. Работи с електронното навигационно оборудване на Subsite Electronics, за да създаде запис на инсталираната траектория на сондажа.
  4. Записва позицията на главата на сондата всеки път, когато в земята се постави нова сондажна щанга, както и позицията на реалния продукт по време на обратното разширяване на отвора.
  5. Осигурява бърза справка за радиуса на огъване за по-ефективно използване на сондажната тръба и инсталирания продукт.
  6. Събира информация относно поредния номер на щангата, оценка на дълбочината, ъгъл на главата на сондата, температура на управляемия трансмитер, ниво на батерията, дата и час.
  7. Поддържа пет езика - английски, немски, френски, испански и италиански - и се адаптира към различни международни настройки.

 

 

Translate »