Commander 7

Най-усъвършенстваният дисплей

Поеми управлението

Дисплеят за управление Commander 7 за управляемо хоризонтално сондиране (HDD) на Subsite® е най-усъвършенстваният ни дисплей, който предоставя важни данни за следене едновременно както на оператора на локатора, така и на оператора на сондата.

Предлагайки разширени възможности на системата за управление на хоризонтално сондиране от серията TK RECON ™, дисплеят Commander 7 е съвместим както с устройствата на Apple® iOS, така и с Android ™, като едновременно с това осигурява и разширен обхват на комуникация, по-бързи скорости на предаване на данни и 7-инчов екран с висока резолюция. Commander 7 дори предлага на потребителите три режима за преглед на техните данни за локатора, което го прави лесен за използване и по този начин се осигурява по-продуктивен процес на работа на оператора.

Сондирането е важна част от процеса Green Ops™ (б.пр. това е високотехнологичен процес на планиране, сондиране и отчитане на данните от извършения сондаж).

Основни функционалности

 1. Комуникация между дисплея и iOS на iPhone® и iPad® или устройства с Android.
 2. Множеството режими за преглед на данни позволяват на оператора на сондата да избира предпочитаното от него представяне на данните:
  • Класически режим „TimEnhanced Walkover“ (бърз вариант с подобрено време)
  • Режим Drill-To™
  • Изцяло нов усъвършенстван режим Drill-To с PerspectiveView™ (изглед в перспектива)
 3. Ново радио предлага по-голям обхват на комуникация. По-бързите скорости на предаване на данни увеличават производителността.
 4. Възможност за насочване на свредлото на сондата от мястото на оператора с локатора или мястото на сондьора.
 5. 7-инчовият цветен екран с висока резолюция показва ясно всички данни за проследяване трансмитера на оператора на сондата.
 6. Лесните за употреба икони са интуитивни за осигуряване на бърза работа и по-кратък срок на обучение.
 7. Бързо разглобяемата стойка за дистанционно управление позволява лесното отстраняване на уреда с цел обезопасяване и съхранение.
 8. Съвместим с всички производители на платформи и апаратура със захранващи системи на 12 и 24 волта постоянен ток.

 

 

Translate »