2550GR

Локализирайте всичко.

Георадарната система на Subsite® - 2550GR Ground Penetrating Radar System ще ви помогне да локализирате всякакъв тип тръби или тръбопроводи - метални или неметални, включително PVC, под почва, скала, пътна настилка и други повърхности.

Интерфейсът на 2550GR, базиран на Windows®, е разбираем за потребителя и полезен за увеличаване на производителността на всеки обект. Предлага лесно интегриране на GPS-данни, надеждна безжична свързаност за изтегляне на уеб-базирани карти, като Google Earth и възможност за едновременно преминаване през дълбоко- и плитко вкопани обекти. Универсалният 2550GR е идеален за картографиране на подземни съоръжения, както и на подземни кухини и карстови губилища, откриване на бетон и локализиране на подземни резервоари за съхранение.


Основни функционалности

  1. Лесното свързване с GPS позволява да видите вашия маршрут и маркировките си в реално време, докато сканирате, а безжичната връзка дава възможност за изтегляне на карти, например, от Google Earth.
  2. Бутон за повторно калибриране с едно докосване ви позволява бързо и лесно да преминавате от една към друга повърхност за сканиране.
  3. Помощна мрежова схема ви позволява дигитално да позиционирате местонахождението си, без да се налага да отбелязвате повърхността с боя.
  4. С едно преминаване открива местонахождението както на метални, така и на неметални тръби и кабели на дълбочина до 19,7 фута (6 м), в зависимост от почвените условия и избраната антена.
  5. Заземената антена осигурява по-добър контакт на неравен терен и намалява загубата на сигнал.
  6. Със скорост на проучване 5,6 мили в час (9 км/ч) и с цифрово управляван радар, 2550GR осигурява бързи, ясни образи.
  7. Двучестотната антена едновременно предава в двете честоти; това позволява да виждате едновременно и дълбоко-, и плитко вкопани обекти.

 

 

Translate »