TK Recon

Двойни методи за локализиране

Работи ефективно

Системите за управление на хоризонтални сондажи TK RECON на Subsite® се характеризират с доказано за сериите TK представяне с двойни методи за локализиране (walkover (разходка) и Drill-To ™), което улеснява както опитни, така и начинаещите оператори.

TK RECON дори ви позволява да направите карта на вашия сондаж с помощта на GPS. Използвайки водещ в индустрията дълбочинен диапазон до 110 фута (33,5 м) и нови функции, включително подобрено радио представяне с повишена устойчивост на смущения и по-бърз обмен на информация, вие можете да бъдете по-продуктивни и ефективни на всяка работна площадка.

Важна част от процеса Green Ops.

Основни функционалности

 1. Двата метода за локализиране ви позволяват да използвате предпочитания от вас метод за локализиране, като използвате втория метод, за да проверите резултатите си.
  • Walkover позволява на оператора да определи местоположението на главата на сондата посредством използването на пикови и нулеви техники.
  • Режимът „Drill-To“, който спестява време, позволява на оператора на сондата да прави корекции в реално време, за да подобри точността на пробиване или да избегне препятствия. Използвайте Drill-To с нашата допълнителна въртяща се стойка, за да поддържате нивото на тракера на всяка повърхност.
 2. Здравото радио предлага по-голяма устойчивост на смущения и по-бърз обмен на информация за по-голяма ефективност на работата на площадката.
 3. Софтуерът TSR Mobile предоставя отчет за екзекутива на завършеното сондажно трасе.
 4. Софтуерът на анализиране на траекторията на сондажа показва каква честота работи най-добре за вашата конкретна работа и условия.
 5. Изберете литиево йонни (Li Ion), никел метал хидридни (NiMH), или „C” алкални батерии за гъвкавост на разходите и по-добри резултати при по-студени климатични условия.
  • Литиево йонните батериите са презареждащи се и осигуряват два пъти по-дълго време за работа.
  • “C” батериите предлагат като възможност удобна “предпазна мрежа”, ако забравите да презаредите батериите или изгубите зарядното на работната площадка.
 6. Walkover извършва трасиране до 110 фута с трансмитери от стандартен размер (15 инча и 17 инча(38см и 43см)) и това е по-дълбоко от всичко налично до момента. Дългият 2000 фута (600м) обхват между тракера и оператора на сондата ви помага да сте по-продуктивни.
 7. Комуникирайте с тракера, актуализирайте софтуера на тракера и на дисплея и изтеглете информацията в TSR Mobile чрез Windows® или през мобилните ви устройства с Android® или iOS (iPhone® / iPad®).
 8. Интегрираният компас позволява на потребителите да определят магнитното направление на тракера и главата на инструмента (трансмитера) за по-бърза ориентация.
 9. По-силният високоговорител подава ясен звук дори в зоните с висок околен шум, като осигурява допълнителен метод за върхово локализиране - визуално или по звук.
 10. Опционалният ретранслатор разширява обхвата на телеметрията на вашия TK RECON и преодолява проблемите, свързани с видимостта.
 11. Налични са три кутии за съхранение, включително новият, лек вариант - EVA.

 

 

Translate »